Izaberite stranicu

kurs digitalnog marketinga

Savladajte tajne  Digitalnog Marketinga i primenite ih na svojim projektima!

Korak po korak naučite kako da kreirate i sprovodite efikasnu digitalnu kampanju!“

Šta je Digitalni Marketing?

Digitalni marketing je proces promovisanja i oglašavanja proizvoda, usluga ili brenda putem digitalnih kanala kao što su internet, mobilni uređaji, društvene mreže, email i druge slične tehnologije.

To je način korištenja digitalnih kanala kako bi se ciljano dopiralo do potencijalnih kupaca, stvaralo svesnost o proizvodima ili uslugama i izgradilo dugoročne odnose s korisnicima.

Digitalni marketing uključuje različite strategije i taktike poput SEO, plaćenih oglasa, e-mail marketinga, društvenih medija, kontent marketinga, influencer marketinga i drugih.

Ove strategije su usmerene na povećanje prometa, konverzija i rasta prodaje putem digitalnih kanala.

Šta ćete naučiti?

Na ovom kursu ćete naučiti veštine i informacije potrebne za korišćenje alata i resursa za razvoj i sprovođenje marketinških inicijativa.

Radeći na praktičnim primerima, naučićete kako da pravilno postavite marketinšku strategiju i izbegnete gubljenje vremena i novca na neefikasne poduhvate.

Osnovne informacije o kursu

Tip kursa

Online-Live predavanja

Dva puta nedeljno po 2 časa (90 min.)

Literatura

Za pripremu polaznika za rad dobija se literatura u elektronskom formatu.

Trajanje kursa

Trajanje jednog časa- 45 min.

Trajanje celog kursa 46 časova

 

Način rada

100% praktičan rad

Video materijal

Video snimak predavanja je dostupan posle svakog časa.

Konsultacije

Konsultacije 1 na 1 u periodu od 6 meseci.

Pristup zatvorenoj Facebook grupi lifetime.

Teme predavanja

Wordpress

Izrada sajta na WordPress platformi, rad sa temama i page builderom. Kreiranje sajta od nule bez ikakvog programiranja.

Grafički dizajn

Grafička obrada vizuala kao što su grafike, infografike, postovi na društvenim mrežama, letci, plakati, vizitke, prezentacije i drugo. Platforma nudi mnoge predloške, fontove, slike i druge elemente koje korisnici mogu lako koristiti za izradu vizualnog sadržaja.

SEO

SEO (Search Engine Optimization) je skup tehnika koje se koriste za poboljšanje vidljivosti i rangiranja web stranica u organskim rezultatima pretraživanja na pretraživačima kao što su Google, Bing, Yahoo …
Bolje rangirana web starnica može dovesti do povećanja poslovanja, za vlasnika web stranice.

Google Ads

Izrada i optimizacija Google Ads reklama.Oglašivači mogu ciljati određene ključne riječi, demografske skupine i geografska područja kako bi postigli bolju učinkovitost oglasa. Google Ads se smatra jednim od najmoćnijih marketinških alata na internetu jer oglašivačima pruža pristup milijardama korisnika širom sveta.

Facebook

Izrada Facebook stranice, kreiranje,  optimizacija i zakazivanje objava.  Planiranje i strategija izrade reklamnih kampanja kojima ćete uz ulog određenih sredstva imati maksimalni učinak i rezultat.

Instagram

Izrada instagram stranice , kreiranja sadržaja za objave u feed-u, reels i story. Optimizacija sadržaja , istraživanje   hashtag-ova  i izrada reklamnih kampanja.

Tik Tok

„TikTok“ je društvena mreža za deljenje kratkih videozapisa do 60 sekundi. Naučićete kako urediti video sadržaj i planirati vreme  postovanja. TikTok marketing- izrada reklama na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža.

Linkedin

Linkedin je društvena mreža koja se koristi za profesionalno umrežavanje i traženje poslova. Ova društvena mreža takođe pruža alate za traženje poslova, istraživanje kompanija, učenje novih veština i praćenje relevantnih vesti iz različitih industrija.

YouTube

Kreiranje YouTube kanala i rad na uređivanju video sadržaja.              Izrada reklama  (youtube oglašavanje) koje će na viralan način predstaviti vaš biznis.

 

AI-veštačka inteligencija

Rad sa softverima koji pomoću robota  veštačke inteligencije mogu uticati na ubrzani razvoj i rešavanje zadataka.

 

Web Analitika

Web Analitika daje odgovor šta se dešava na Vašem sajtu. Analizira saobraćaj na sajtu, prati podatke za bolji uvid u poslovanje.

Email Marketing

Email marketing je marketinška strategija koja uključuje slanje promotivnih poruka i obaveštenja o proizvodima, uslugama i akcijama putem emaila. Kreiranje, automatizacija email-ova i rad sa autoresponderima.

Sales funnel

Sales funnel (prodajni levak) je marketinška koncepcija koja opisuje put koji potencijalni kupac (lead) prolazi od prvog kontakta sa brendom do konačne kupovine proizvoda ili usluge. 

Landing page

Landing page (stranica sletanja) je posebna vrsta web stranice koja se koristi u marketinškim kampanjama sa ciljem da posetioci izvrše određenu akciju, kao što je kupovina proizvoda, prijava na newsletter, preuzimanje besplatnih sadržaja itd.

Pitanja i odgovori…

Ovde se nalaze neka od najčešćih pitanja i koje obično postavljaju polaznici ovog kursa.

U nadi da detaljno opišem i pojednostavim plan i program  kursa imate detaljne odgovore.

 

Da li je potrebno neko predznanje?

Nije potrebno nikakvo predznanje,  predavanja su prilagoljena kako početnicima tako i osobama koja poseduju određena znanja iy oblasti digitalnog marketinga.

Da li su predavanja UŽIVO?

Predavanja se održavaju online, uživo putem Skype aplikacije.

Šta je neophodno posedovati za praćenje nastave?

Da bi ste pristupili predavanju potrebno je imati  internet i neki od uređaja na kome možete pratiti nastavu (računar, laptop, mobilni telefon, tablet).

U kom terminu se održavaju predavanja?

Predavanja se održavaju dva puta nedeljno po dva časa od po 45 minuta.

Termini održavanja su poslepodnevni i večernji .

Šta se desi ako propustim predavanje?

Ukoliko niste u mogućnosti da pratite predavanje uživo iz nekog razloga dobićete snimak predavanja tog  časa.

Da li su predavanja individualna ili se održavaju u grupi ?

Predavanja se održavaju u grupi od 2 do 5 polaznika.

 

Da li postoji mogućnost konsultacija van nastave?

Da naravno imate mogućnost konsultacije 1 na 1 jednom nedeljno.

Osim toga imate i pristup Viber grupi gde možete postavljati pitanja za sve što vas interesuje u okviru kursa.

Da li osim cene kursa imam još neke troškove ?

Nemate nikakvih dodatnih  troškova.

Ovaj kurs Digitalnog marketinga je tako koncipiran da se radi sa besplatnim alatima i softverima.

Iskustva polaznika

Ovde možete pročitati neka zapažanja i iskustva polaznika sa predhodnih kurseva.

Na njihovim linkovima možete videti projekte koje su uradili na osnovu stečenih veština na kursu.

Lidija Nikolić

Inženjer telekomunikacije

Poštovani ,

Prezadovoljna sam ovim kursom, puno toga sam naučila, i svaki put kad se vratim na snimak nekog časa čujem još nešto što mi je promaklo. Neverovatno puno podataka, znanja za ovaj fond časova, a opet sve „sažvakano“ prihvatljivo svakome bez obzira na obrazovanje.

Stefan Pavlović

Student

Što se tiče kursa, kompleksan je i obuhvata dosta oblasti, čime sam lično zadovoljan. Zadovoljan sam načinom nastave, fokusom mentora i zalaganjem da nam približi tada nepoznate stvari i da nam objasni u kojim se situacijama koji alati koriste. Počeo sam sa izradom svog bloga, podizanjem naloga na društvenim mrežama i izgradnjom svog portfolija. Sa ovim kursom sam dobio solidnu odskočnu dasku za dalji napradak i razvoj i nadam se da će mi se uloženo vreme i novac u budućnosti još više isplatiti. Kurs bih preporučio ne samo onima koji žele da uđu polako u IT svet, već i onima koji imaju sopstveni biznis i žele da ga razviju dalje. Što se tiče samog predavača, sve pohvale za angažovanost, strpljenje i dostupnost. www.estelos.rs

Ksenija Nikolić

Profesor književnosti

Uživala sam na tvojem kursu, koji je za mene bio od presudne važnosti jer sam nakon njega promenila zanimanje. Sada imam svoju firmu i uspešno se bavim copywritingom sa velikim brojem klijenata iz raznih oblasti. Moje radove možeš videti na sajtu koji sam razvijala još na predavanjima,  www.bookhub.rs i www.mojapraktika.com/author/ksenija-nikolic/ . Pisala sam linkbuilding tekstove za razlilčite oblasti i blogove za mnogo sajtova i ušla sam malo više u SEO optimizaciju (iskreno, to me najviše privlači).
Tvoj kurs svima rado preporučujem, čak si imao i neke moje poznanike u narednoj generaciji. Tako da je pozitivan odgovor na svako gore postavljeno pitanje. a o tebi da si umeo da na pristupačan način izneseš kompleksne teme.

Stevan Filipović

Student

Na kursu se prelaze oblasti od marketinga na društvenim mrežama do izrade web sajta,optimizacije i svega ostalog.                  Sa jasnim i praktičnim primerima nastava je kvalitetna a znanje primenljivo po završetku kursa.Nakon završetka kursa mogu odmah kreirati neki zanimljiv sajt kao i neke marketing aktivnosti. Kurs ima efekta kako na lični razvoj tako i u budućnosti za dalji razvoj poslovanja.
Sve preporuke za Bojana.
Odličan predavač.Način rada zasnovan na praktičnim primerima.
Preporučio bi svakom ko želi da nauči nešto novo da upiše kurs.

Ivana Jerosimović

Ekonomista

Lično sam prezadovoljna kursom i načinom na koji ste predavli. Kvalitet lekcija je bio iznad mojih očekivanja i za to sve pohvale.
Takodje,predavanje Google ads i analitike,kao Fb i Insta plaćeno oglašavanje mi je jako pomoglo,jer planiram samostalno da položim za sertifikate Google i Meta.
Što se tiče svega,kurs mi je jako pomogao i lako unovčio stečeno znanje.

Ko je predavač ?

..Moje ime je Bojan Nikolić, po struci sam ekonomista, digitalnim marketingom se uspešno bavim već 8. godina.

Svoje znanje i veštine iz digitalnog marketinga sam umeo uspešno da primenim u saradnji sa domaćim i stranim klijentima.

Prateći nove trendove u svetu digitalnog marketinga uvideo sam nedostatke u edukaciji i na taj način odlučio da kreiram  online kurs koji će biti  ALL IN ONE.

Ovaj kurs  traje 46. časova  i baziran je 100% na praktičnim primerima.

Znanje i veštine koje polaznici budu stekli je praktično odmah primenjivo.

 

 

CENA KURSA

Prijava na kurs

Popunite formular za prijavu i na email ćete dobiti sva dalja uputstva. 

 

 

Pre nego doneseš konačnu odluku , razmisli ?

 

-Koju vrednost daje ovaj kurs ?

100% rad na praktičnim primerima!

-Online predavanje -Skype !

-Video snimak posle svakog predavanja – trajno!

-Konsultacije i zatvorena Fb grupa za sva pitanja !

-A cena ? Uporedi nas sa konkurencijom, saberi , oduzmi i odluči !

 

 

Za sva pitanja i nformacije možete nas kontaktirati  na email marketingsky252@gmail.com

ili na telefon   Bojan Nikolić  063 /86-66-285